Prosjekt: Yoga for alle!

Hver gang inspirasjon slår til hos meg så startes det ny prosjekter. Jeg elsker å lære nye ting og jeg har aldri vært typen til å sitte stille når det klør i hele kroppen etter å gjøre noe nytt. Yoga har vært så fantastisk for meg så jeg vil starte et lite bloggprosjekt der jeg gjør det jeg kan for å inspirere til yoga for alle. 

Jeg vet veldig godt hvordan yoga kan ses på fra utsiden. Noen gang tenkt følgende tanker om yoga og de som driver med det? :

  • Yoga er for myke folk
  • Yoga handler om å stå på hendene og komme inn i rare stillinger
  • Meditasjon, meditasjon, meditasjon
  • Hvorfor skal de alltid si ooooooommmmmm egentlig?!
  • De chanter og synger på rare språk
  • Yoga er vanskelig
  • Yoga er for folk som går i rare klær og tror på rare ting

Jeg vet i hvert fall at jeg tenkte alle tankene over og mange fler. Mitt lille (potensialt stoooore) prosjekt går ut på å eliminere disse tankene hos dere. Jeg vil gjøre yoga tilgjengelig, lett å gjøre, lett å forstå og forhåpentligvis fristende å prøve. Kanskje jeg til og med lager videoer? Jeg skal dra fram penn og papir og legge litt planer og ideer. 

Løp og kjøp deg en god yogamatte og gjør deg klar! :)