OKTOBER: SUKKERFRI MÅNED

Jeg heter Halat og jeg er sukkeravhengig.

*gisp*

Jeg vet det ikke ser sånn ut når jeg legger ut bilder av maten jeg spiser, men det er fordi jeg spiser veldig sunt i løpet av uken. Det jeg derimot ikke tar bilder av er lørdagsgodt-eksplosjonen som skjer hver lørdag etter middag.

Vi snakker potetgull, sjokolade, smågodt, kaker, kjeks, is, puddinger og alt i annet som finnes. Vi har en boks med all godisen vår, og den drar vi fram etter at middagen er spist og koooooooser oss. Det kan, dessverre, ofte bli litt på søndag også.

Denne eksplosjonen, som jeg liker å kalle det, gjør at jeg har en skikkelig sukkercraving i løpet av den kommende uken. Når det bakes i bakeriene på senteret så sikler jeg nærmest og drømmer om croissanten jeg lukter. Heldigvis for meg er ingen av de veganske, for da hadde jeg slitt veldig. Hver kveld etter middag så må jeg aktivt kjempe mot meg selv, for jeg vet at boksen med godis ikke er så langt unna og kroppen HAR SÅ LYST PÅ. Det hjelper ikke å ikke ha det i leiligheten, for det er jo bare å gå og kjøpe. Hundene trenger alltid en luftetur..

Derfor har jeg bestemt av oktober skal være en sukkerfri måned. 

Reglene er:
 

- Ingen produkter tilsatt sukker
- Ingen siruper av noe slag
- Ingen kunstig søtning

Med "ingen produkter tilsatt sukker" så menes selvsagt type mat på lista jeg skrev lenger opp. Har du en pesto i kjøleskapet med litt sukker tilsatt så er denne fortsatt lov å spise; det er snakk om rene "sukkerprodukter" som sjokoladepålegg o.l.

Jeg skal dokumentere det hele via små klipp på snapchat, så hvis du har lyst til å se meg slite og klage så er navnet halatsoph.

I ærlighetens navn så kan jeg si at jeg har prøvd meg på dette før og aldri lykkes. Dette kommer til å bli ekstremt vanskelig, men jeg tror at jeg skal klare meg denne gangen siden jeg er så flink i ukedagene. Men det kan ha noe med å gjøre at jeg vet helgen nærmer seg, så vi får se hvordan det går nå.

Kvelden 31. oktober, på halloween festen vi skal på, så er det lov å bryte!

Er du med?