Sirkeløkt #8

Jeg er ekstremt glad i sirkeløkter som kombinerer vektløfting og egenvektstrening. Hvis man setter sammen riktige øvelser så vil de bygge muskler, forbedre kondisjonen din og gi deg en fantastisk endorfinrush etterpå. 

Her er en av sirkeløktene jeg har laget som flere av kundene mine har gjennomført:

20-13-9-5-2

Markløft
Thrusters
Burpees

3-4 minutter pause

20-13-9-5-2

K.B. swings
Pushups
Bent over row

3-4 minutter pause

20-13-9-5-2

Gående utfall
Pike planke
Russian twist

Når det står en tallrekke over øvelsene så betyr det at du skal gjennomføre alle øvelsene på rad i de repetisjonene med så få og så korte pauser som mulig. F.eks. 20 markløft, 20 thrusters, 20 burpees, så rett over på 13 av hver, så 9 av hver osv..

Lykke til! Husk å ikke ha for tunge vekter, og pass på å ha god teknikk selv om du skal jobbe fort!