Et smertefritt liv? Jeg har håp!

 Alle bildene er fra Oslo Vegetarfestival forrige helg. 

Alle bildene er fra Oslo Vegetarfestival forrige helg. 

Alle som kjenner meg vet at jeg har mye skader og vondter i kroppen, siden jeg kan plutselig dukke opp på krykker én dag, selv om jeg hadde det helt fint dagen før. Vondtene mine er veldig uberegnelige og hva de provoseres av er også vanskelig å vite. 

Jeg har prøvd å gå jevnlig til kiropraktor, fysioterapaut og naprapat. Ca. 1 år hos hver av de på ulike tidspunkter, altså. Behandlingene har vært alt fra knekking (kiropraktor) til trykkbølge (fysioterapaut) og triggerpunkt (naprapat). Tusenvis av kroner som har gått til behandling, men det har ikke gitt noen resultater i det hele tatt absolutt ingenting. Bittert å tenke på, men det er ikke noe å gjøre med.

Nå har jeg plutselig håp om at de er mulig for meg å faktisk få bukt med disse smertene. Håpet har kommet etter å ha vært to ganger hos osteopatstudent Julie Løvland (PT-kollega av meg på SATS Storo). 

Osteopater ser på kroppen på en helt annen måte enn de andre behandlerne (basert på min egen erfaring) og behandlingen er også gjort på en annen måte. Det er aldri godt, uansett hvilken behandler man velger, men det tåler man som regel greit. 

"Konklusjonen" av hvorfor jeg har så mye vondt er det som har gitt meg håp. Dette er selvfølgelig kun en teori, men aldri før har noen sett på hele kroppen min og sett sammenhengen mellom vondtene. De andre behandlerne har kun sett det lokalet området smerten ligger, mens nå er det snakk om store områder.

Det er veldig spennende og jeg gleder meg til et mulig smertefritt liv. No pressure, altså, Julie. ;)