Produktomtale: Tints of Nature

Jeg har farget håret hjemme i mange år og har nok prøvd alle fargene som finnes der ute. Lenge bruke jeg LÓreal og andre dyretestede merker, men dette var før jeg ble en dyrevennlig blogger. Å finne hårfarge som ikke var testet på dyr var utrolig vanskelig å finne, men jeg fant til slutt H&M sine farger. Plutselig forsvant disse fra markedet og jeg og mine mange hvite hår ble sittende igjen uten en måte å skilles på. 

Etter mye googling kom jeg plutselig over et forum der noen nevnte merket Tints of Nature, som jeg heldigvis fant på Sunkost til 220kr. Hvorfor dette merket ikke har dukket opp når jeg har googlet før er et mysterium. De er dessverre ikke veldig flinke til å markedsføre seg selv, synes jeg. 

Ønsker du å se omtalen i videoformat så er det bare å ta en titt her:

I en hårfarge så ser jeg etter en farge som dekker godt (spesielt hvite hår som jeg har veldig mange av), gir meg glans og gjør håret mykt. Et stort pluss er at det lukter godt, spesielt etterpå så man får en full pakke. 

I pakken følger det med 2stk shampoo, 1stk balsam, hansker, hette og selve fargen. Den ene shampooen skal brukes til å vaske håret med rett før man begynner å farge, men dette likte jeg ikke i det hele tatt. Det var nærmest umulig å vite hvor man hadde lagt fargen og ikke, sammenlignet med når man starter med tørt hår. 

Jeg har ganske tjukt hår og det var mer enn nok farge til mitt hår og det var positivt, men det som ikke var så veldig positivt var den grufulle lukten. Uff og uff! Altså, det var ikke på brekke-seg nivå, men jeg syns det luktet skikkelig vondt. Den shampooen man skulle vaske håret med etter at fargen var vasket ut luktet OK, men den klarte ikke å dekke den kjipe lukta i det hele tatt. Heldigvis forsvant den etter andre vask.

Det står på pakken at den dekker 80% av og det klarte den heldigvis. Den dekket 100%! Av det jeg har sett i hvertfall ;)

Håret ble ikke like glansfult og mykt som det pleier å bli av andre hårfarger, men det kan jeg leve med siden den klarte å dekke alt det hvite og farget satte seg skikkelig godt. Jeg kommer nok til å fortsette å bruke den, men glansvasken (som også skal dekke 80% grått) istedenfor den permanente. 

All in all så får den en 7/10. De siste 3 hadde den fått ved bedre lukt, mer glans og mykere resultat. :)