Mealprep for uke 14

Neste ukes lunsjer består av: 

300g squash
200g spinat
1 stor gul paprika
1 liten boks hermetisk mais
350g frosne erter
250g frossen brokkoli og blomkålblanding
5dl hvit quinoa
2pk økologisk tofu (500g)

Saus:
1 boks lett kokosmelk
30g biryani paste på glass
1 ts rapsolje

Jeg behold squashen, spinaten og paprikaen rå, men jeg kokte ertene og brokkoli- og blomkålblandingen. Boksen med mais gjorde jeg heller ingenting med. Jeg liker personlig å beholde mange av grønnsakene mine rå, men brokkoli er en av få grønnsaker som ikke er så god etter 3-4 dager i kjøleskapet. 

Quinoa koker du under lokk på lav varme i dobbelt så mye vann. Så jeg målte opp 10dl vann, og hadde i litt salt og vegansk buljong. La stå i ca. 20 minutter. 

Tofuen kuttet jeg opp i små biter og hadde over masse indiske krydder. Jeg forvarmet ovnen til 200 grader og satte de inn 20 minutter på den ene siden og 20 minutter på den andre. 

Sausen er jo det enkleste i verden. 2 spiseskjeer med biryani paste i en varm kjele med en boks kokosmelk over; dette lar du stå på lav varme i ca. 10 minutter. Ferdig! :)

Makroene for dette endte opp som 30g karbohydrater, 22g proteiner og  20g fett. Totalt 407 kcal per matboks. Perfekt! :)