Sjokoladepannekaker i en fei

Jeg vet at pannekaker er en greie i fitnessverden, men jeg orker sjeldent styret med det. Tror faktisk dette er første gang jeg har laget pannekaker siden sommeren. Det er ikke selve røren jeg syns er slitsomt å styre med, for det går som regel ganske fort, men det er stekingen! Gah..

Lav varme, la pannkaken stå i gjerne 2 minutter på den ene siden før du forsiktig sjekker om det er greit å snu og la stå like lenge på den andre. Har du stått stille og ventet på at noe skal steke seg ferdig på 4-5 minutter, for så å gjøre det 5-6 ganger til?! For et ork!

Men.. pannekaker blir fine på bilder så da lagde jeg en liten haug alikevel. Her har jeg ikke fulgt en oppskrift, men heller klasket ting litt sammen. Det ble ganske gode pannekaker, selv om de nok kan bli enda litt bedre hvis man gidder å ta seg tid til å prøve seg fram.

Jeg brukte: 

2ss mandelmel
1ss fullkornsmel
1ss No Egg (kjøpt min på Meny Ringen)
1 scoop soya protein pulver i vaniljesmak (var tom for sjokolade)
2 ss økologisk kakao pulver (kjøpes på Sunnkost)
2 ss blue agave nektar (kjøpes på Sunnkost) 
1 ts sukrin gold

Endringene jeg gjør neste gang (om et halvt år?) jeg lager disse pannekakene er å droppe fullkornsmelet, og passe på at jeg har proteinpulver i sjokoladesmak. En ordentlig moden, nærmest brun banan hadde også vært perfekt i denne miksen.

Frosne bringebær på toppen var helt perfekt. De smelter fort og komplimenterer sjokoladesmaken veldig bra! Dette var en utrolig mettende rett og jeg var mett i nærmere 4 timer etterpå, og det er ganske lenge for meg som gjerne spiser 15 minutter etter forrige måltid.

Totalt ble alt dette, minus agave sirupen som er på toppen, i følge Lifesum:

42g protein
82g karbohydrater
10g fett
= 580 kcal