Hvorfor jeg ble personlig trener

De som kjenner meg vet at jeg er det som kalles for en potet når det kommer til yrker. I 2008 var jeg ferdig utdannet fotograf og jobbet som det i noen år, før jeg fikk fast stilling hos en av mine fotokunder (skole som driver med skjønnhetsbehandlinger) som nettbutikkansvarlig i tillegg til å drive nærmest all markedsføringen. Der holdt jeg ut i 1,5 år, før jeg fant ut at jeg liker best å jobbe for meg selv. Så jeg begynte å jobbe i salong (dette var kurs jeg hadde gått i mellomtiden) med å legge negler og vippeextension i litt over et år før jeg sluttet med det og har nå begynt som PT.

I tillegg til å jobbe som PT så legger jeg fremdeles vipper, lakker andres negler, gjør fotojobber og jobber med markedsføring for et firma, så som du skjønner så slutter jeg egentlig ikke i noen av jobbene når jeg "slutter". 

Mine tidligere jobber hadde en naturlig overgang fra den ene til den andre, bortsett fra PT. Så hvorfor har jeg nå blitt personlig trener og instruktør? Vel..

 På en fotojobb nå nylig. 

På en fotojobb nå nylig. 

Da jeg var 19-20 hadde jeg en mild avhengighet av trening og trente opp til 8 ganger i uken uten å ta noen hviledager. Jeg ante ikke hva jeg gjorde selvfølgelig, men du fant meg på treningssenteret allikevel. Sakte, men veldig sikkert, kom skadene og vondtene i hele kroppen. I 1,5 år kunne jeg ikke trene i det hele tatt pga intense smerter i skulderen mens legene prøvde å finne ut av det. Jeg "fant" trening på nytt hele tiden, men hver gang ble jeg slått ut av en ny skade. Å jobbe som PT har blitt nevnt flere ganger gjennom årene, men det har aldri blitt vurdert ordentlig pga disse skadene og vondtene.

"Hvorfor skal kundene ville lære av meg hvis jeg ikke klarer å utføre øvelsene selv?"

Det var en tanke som gikk gjennom hodet ofte, da jeg trodde man måtte være en superathlet eller bodybuilder for å kunne hjelpe andre. For å hjelpe andre har alltid vært målet og grunnen til hvorfor PT har vært interessant. 

Å klare å tenke klart i dagens artikler, blogginnlegg og TV annonser er nærmest umulig for de aller fleste, så jeg føler et behov for å hjelpe andre se "lyset". Jeg ønsker å hjelpe andre finne ut av hvordan gi litt mer faen og hvordan leve uten å føle skyld for å f.eks. ha spist en ekstra bit sjokolade eller å hate magen sin fordi den ikke har 6 firkanter på seg. Balanse i hverdagen er så utrolig viktig og selv om jeg, pga alle skadene mine, aldri kan bli en superatlet så har jeg en mye enklere og bedre hverdag pga treningen. Jeg elsker mat og fordi jeg beveger meg så mye, både i hverdagen og på trening,så kan jeg også spise ganske mye mer enn om jeg ikke hadde trent. 

Jeg ble personlig trener for å hjelpe deg bli sunnere, friskere og finne balansen mellom trening og mat i hverdagen. Jeg vil hjelpe deg nå målene dine og hjelpe deg se klart i dagens nyhetsbilde.

Ta kontakt hvis det er noe du sliter med. 

IMG_9417.PNG