2017 - planen for deg er lagt!

Klokken er 07:53 idet jeg har begynt å skrive denne teksten. Jeg våknet 04:12 med det som føltes ut som en million tanker i hodet. Tanker om hvordan livet skal bli fremover, da spesielt året 2017. Lenge prøvde jeg å sovne igjen, men hodet nektet. Da var det ikke annet å gjøre, enn å dra fram yoga matta og starte med min daglige praksis. Klokken var blitt 05:00. Jeg har ofte blitt anbefalt å gjøre yoga rundt denne tiden for å ta praksisen “til et nytt nivå”, men fordi jeg liker søvn så har jeg kjempet imot. Nå forstår jeg godt hvorfor dette er en anbefaling. Verden var så stille at det føltes ut som jeg var den eneste som kunne være våken akkurat da. Det var veldig befriende og veldig fredfullt; akkurat det hodet mitt trengte idag.

Igår var jeg på et rådgivningsmøte hos Bjørknes Privatskole for å snakke om karakterene mine fra VGS. 12 år gamle karakterer. 12 år gamle ubrukelige karakterer. Mitt dårlige snitt, skapt i en periode i livet mitt da skolen var det kjipeste i verden, ødelegger for mine fremtidige planer om å bli fysioterapeut. Da må jeg nemlig ha et snitt på 5,5 og selv med mine 8 alderspoeng er jeg langt unna. 

Jeg og den flinke rådgiveren satte opp en plan for hvordan jeg skal bruke 2017 for å klare å oppnå dette målet. 5 fag skal taes opp, og et nytt fag skal studeres - 3 per semester. Matte 1p og 2p, samfunnsfag, naturfag, norsk, engelsk og kurdisk. Kurdisk fordi det er mitt morsmål så dette blir “gratis” poeng for meg, så lenge jeg blir hakket flinkere til å lese og skrive enn jeg er idag. Jeg har valgt å ta nettstudier, så selvdisiplin vil være en viktig faktor det kommende året.

Jeg vil fortsette å jobbe som PT, da disse rundt 40 kundene jeg har vært så heldig å ha vært PT hittil i 2016, har gitt meg så utrolig mye. Det er fra disse at ønsket om å bli fysioterapeut har kommet. Dette er fantastiske mennesker med vondter og begrensninger som jeg har klart å hjelpe med, og det har gitt meg en utrolig givende følelse. Jeg vil også fortsette å være instruktør med Crosstraining kl 20:30 på onsdager og Cycling Interval kl11:15 på tirsdager - begge på SATS Storo. 

For å kunne fokusere maksimalt på mine nye fag, pluss mine kunder, så har jeg valgt å roe ned Green Muscles enn så lenge. Tusen takk til alle dere som kjøpte kosthold- og treningsplaner av meg siden jeg fikk opp siden og tilbudet - dette tilbudet vil komme tilbake igjen på et eller annet punkt!

Takk for alt 2016. Du har vært en berg og dal bane. Jeg begynte å ny jobb, pusset opp leiligheten helt selv med min helt av en mann, Pelle. Han begynte forsåvidt også i ny jobb, som han senere på året har sluttet i. Vi feiret vår 3 års bryllupsdag i sommer og 8 år sammen i høst. Lille opererte ut en godartet svulst, mens Luigi var like frisk som alltid. Vi har vært med på 3-4 budrunder på ny bolig og tapt alle sammen. Den norske veganske verden har eksplodert med mange produkter i de fleste dagligvarebutikker, og generelt kunnskap hos folket. Vi har hatt festivaler, meetups og mange nye helveganske restauranter har dukket opp. Svært mange vanlige restauranter har også fått veganske alternativer på menyen. Jeg har blitt kontaktet minst 3 ganger i mnd av mennesker på vennelisten min på Facebook som har vært nysgjerrige på det å spise mindre kjøtt - noe jeg er evig takknemmelig for. Kroppen har hatt sitt verste år i form av smerter, men etter å ha gjort yoga hver dag de siste 3-4 ukene, så har jeg ikke kjent noe idet hele tatt. Kanskje det er løsningen min? Vi får se.

Jeg gleder meg veldig til 2017, selv til å sitte å gjøre matte for meg selv. Det blir et bra år! 

Klokken er 08:28. På tide å starte dagen!