Mobilitet; Dancers Pose

Det er en kjent greie at man er den siste til å se fysiske endringer på seg selv. Det er ikke så rart da man ser seg selv hver dag og endringene kan være minimale. Det er derfor jeg alltid anbefaler alle å ta bilder av seg selv minst 1 gang i mnd - gjerne to! Etter noen mnd så gjelder det å sammenligne det første bildet med det siste. Da ser man ting som dette; 

Det er et år mellom disse to bildene. Første bildet er tatt etter en økt, så jeg var varm og trodde jeg kom høyt opp. Jeg husker kommentaren fra mannen min "øh.. skal jeg ta bilde nå? du skal vel høyere opp?" 

Det andre bildet tok jeg nå nettopp, kald, etter å ha kommet hjem fra jobb. Jeg har jobbet mye med å få hofteleddsbøyerne mine til å slippe litt opp, men jeg var ikke klar over at jeg hadde klart det såpass mye; det er ganske dramatisk forskjell på de to. Jeg gir cred'n til yoga, så klart. ;)

PS. Kan hende det er kun jeg som ser det; men det ER en forskjell på lårmusklene på de ulike bildene, sant? Hakket mer muskuløs på bilde nummer to? Fnis. :D