My high protein vegan lunch

Norsk tekst lenger ned. 

I always make two lunches for my 8 hour workday. If I don't, I know I'll end up having bread with chocolate spread on it or something else unhealthy. I focus on high protein amount since I tend to workout in the middle of the day, and I want my protein intake pre- and postworkout. 

The macros for this lunch ended up being: 

Carb: 67g
Protein: 36g
Fat: 10g
Calories: 530

If you want to lessen the calories and carbs, but still keep a decent amount of protein in there, you can just remove the pasta. The pasta alone was approx 250 calories, 46g carbs and 9g protein. So even without the pasta, you'd still have 27g protein in there. 

Ingredients: 

75g edamame beans
100g broccoli
Half a tomato
150g pressed tofu (the thing that looks like scrambled eggs)
75g peas
70g whole wheat pasta (boiled weight, not dry weight)
two handsfulls of spinach mix

This lunch was SO filling that I actually only managed to eat one of them during the workday. The second one was left in the fridge at work so I can have it today. Remember, a failure to plan is a plan to failure. Make your own lunch so you know exactly what you're putting in yourself instead of chancing on buying something, which is almost guaranteed to be worse for you. 

Jeg er en storspiser og lager alltid to store lunsjer til min 8 timers arbeidsdag. Hvis jeg kun lager én er det garantert at jeg stapper i meg et par rundtstykker med sjokade på. I lunsjene mine så har jeg fokus på et høyt protein innhold da jeg pleier å trene midt på dagen og jeg vil ha i meg proteinene mine før og etter trening. Makroene for denne lunsjen ble som følger:

Karbohydrater: 67g
Protein: 36g
Fett: 10g
Kalorier: 530

Hvis du ønsker å minske karbinnholdet og kaloriene, men fortsatt ha et høy protein innhold så er det bare å droppe pasta'n. Spaghettien alene er ca 250 kalorier, 46g karbohydrater og 9g proteiner. Så selv om du dropper det så har du fortsatt 27g proteiner, men kun 280 kcal. 

Ingrediensene: 

75g edamame bønner
100g brokkoli
en halv tomat
150g presset tofu (det som ser ut som eggerøre)
75g erter
70g fullkornspasta (kokt vekt, ikke tørrvekt)
et par håndfuller babyspinat blanding

Denne lunsjen var så mettende at jeg kun klarte å spise én i løpet av arbeidsdagen. Den andre står klart i kjøleskapet til i dag. Husk å lage lunsj til deg selv så du vet akkurat hva du får i deg, istedenfor å satse på å kjøpe noe som er garantert å være verre for deg.