Sugar snap peas; the CHOSEN one

Whenever that time of the month comes around, a hungry troll inside me wakes up. I want to eat everything in sight! I doesn't matter if I'm stuffed; I still try to stuff more in there. The only thing I can do to not pile on weight is eat low-calorie healthy food. My go-to is sugar snap peas.

These green little beauties have an awesome crunch to them and they are packed with vitamins and minerals. If you thought you had to eat oranges to get your vitamin C, but you'll get more than half your daily needs with one serving of sugar snap peas. And with only 35 calories to a cup, you can have a whole ton of them without having to worry. 

So next time you've got serious munchies, grab some sugar snap peas and enjoy! 

Når enn den tiden i måneden kommer, så våkner et troll i meg. Mat-trollet. Jeg har lyst til å spise ALT i synet og jeg gjør det også! Det eneste jeg kan gjøre for å ikke legge på meg 10 kilo i løpet av uken er å finne gode lavkalori erstatninger. Min go-to er sukkererter.

Disse grønne små skjønnhetene har en fantastisk crunch og de er fullstappet med vitaminer og mineraler. Du kan selvfølgelig spise appelsin for å få i deg nok vitamin C, men med en servering av sukkererter så får du i deg mer enn halvparten av det daglige behovet. Og med kun 42 kcal per 100g så kan du spise enormt mange av disse uten å bry deg om kalori-inntaket.

Så neste gang du sliter med munchies; kjøp deg en pose sukkererter og nyt!