Welcome to Green Muscles

What is Green Muscles?

Green Muscles is my little vegan fitness haven where there will be vegan recipes, workouts, information and general thoughts on everything vegan and Earth friendly.

Fitness wise I will be sharing weightlifting, HIIT, yoga and everything in between. I love changing up my workouts and try new things. 

The blog posts will always be in English and Norwegian.

Green Muscles er min lille veganske koseplass der det vil komme veganske oppskrifter, mye trening og generelle tanker og info om alt som har med den veganske livsstilen å gjøre. 

Treningsmessing så vil jeg dele vektløfting, HIIT, yoga og alt i mellom. Jeg liker aller best å variere treningene mine og prøve nye ting.

Alle innleggene vil komme på både engelsk og norsk. 

Who are you?

My name is Halat Sophie and I'm a Kurd living in Oslo, Norway with my husband and two italian greyhounds. Fitness has always been a big part of my life, but because of a ton of severe injuries, it has been pushed aside the past couple of years. I started up again in March of this year and have already made big progress. 

I will be starting my PT education this fall and next year I'll be taking nutrition studies as well. 

I'm currently sharing my own fitness journey on my instagram page @fitness_sophie, and I will do the same here, in more detail. 

Welcome!

Mitt navn er Halat Sophie og jeg er en kurder som bor i Oslo med mannen min og mine to italienske mynder. Trening har alltid vært en stor del av livet mitt, men pga ganske mange skader så har det blitt satt til side de siste par årene. I mars i år så startet jeg opp igjen og har allerede gjort store framskritt.

Jeg starter PT-utdanningen min i høst, og neste år skal jeg ta ernæring utdanning. 

Siden mars så har jeg delt reisen min på instagram så følg meg gjerne der; @fitness_sophie. Jeg vil selvfølgelig dele reisen min her også, i større detalj enn på instagram.

Velkommen til meg!